Crèdits de síntesi

CRÈDIT DE SÍNTESI

Us oferim la possibilitat de realitzar un crèdit de síntesi amb la temàtica de l’astronomia com a fil conductor. En aquest, treballarem les diferents àrees: Ciències Naturals, Visual i Plàstica, Matemàtiques, Tecnologia, Idiomes… Mitjançant un dossier on els alumnes trobaran informació, recursos, exercicis… i amb l’ajut de tècnics especialitzats en la matèria.

Podeu fer l’estada en qualsevol de les nostres cases de colònies o albergs. Amb la possibilitat de realitzar una visita al Centre d’observació de l’Univers a Àger (Parc astronòmic del Montsec) que compta amb el primer planetari “Open 3D” d’Europa, si us allotgeu a la nostra instal·lació de Tremp.

La durada total del crèdit és d’unes 16h, repartides en tres dies. Realitzarem tot tipus d’activitats educatives, sortides i ho combinarem amb altres de caire més lúdic. Sempre tenint en compte el treball personal i les propostes de treball en grup.

Ens encarreguem de la confecció i el repartiment dels dossiers als alumnes, previ a l’estada. Així com de fer entrega al professorat del dossiers amb les solucions, per tal que, si ho desitgeu, pugueu començar el treball a l’aula.


 

 

 

 

 

*Si us estimeu més realitzar activitats del crèdit al vostre institut per tal d’evitar els costos de desplaçament i altres més de caire intern. Podem mirar d’adaptar les nostres activitats (en la mesura del possible) a l’horari lectiu i fer-les al centre, segons les vostres necessitats.

horari-sintesi