Qui som

Benvinguts i benvingudes al nostre web!

La missió de Polaris Lleure és generar i compartir experiències i emocions amb les persones, a través d’activitats lúdiques i educatives.

Els primers anys de vida són considerats per a molts com els més importants per al desenvolupament i l’educació de la persona. L’univers captura la imaginació dels nens, i per tant, és un trampolí ideal per introduir als joves a la ciència i la tecnologia (Planetari, Observacions amb telescopis, Tallers d’astronàutica i de Robòtica…).

Per això divulguem astronomia i altres ciències, promovent, desenvolupant i duent a terme una educació en el lleure per infants i adolescents, basada en la vivència , l’experiència, la qualitat i la professionalització amb la voluntat de desenvolupar projectes socio culturals en els diferents àmbits i espais educatius.

Oferim gestionar i donar un servei integral personalitzat a les necessitats dels nostres clients: activitats a l’escola, colònies, sortides d’un dia, casals d’estiu, etc. I amb la possibilitat de realitzar tots aquest serveis en llengua anglesa si el client així ens ho demana.

Jessica i Óscar